saltar al contingut principal

Accés a la Biblioteca Digital de la URV

Utilització del Botó SABiDi

Si l'accés es fa des de la pàgina de resultats d'un cercador extern (Google, Bing, etc..), o si teniu l'accés guardat en una drecera o bookmark.

Tutorial per accedir a la Biblioteca Digital de la URV amb el Botó SABiDiResum de Passos:

Previ a poder utilitzar aquesta opció haureu d'instal.lar el botó "SABiDi". SABiDi - Biblioteca Digital URV
Instal.lació del botó de "SABiDi".

Aquest pas només es fa una única vegada. Un cop tingueu el botó instal.lat ja no cal, en successius accesos, tornar a fer aquest pas.

1) Obrir el navegador.

2) Si teniu: Chrome, Safari i FireFox

Arrosegueu el botó de "SABiDi" a la barra d'adreces d'interès.

3) Si teniu: Internet Explorer

Feu clic amb el botó dret del ratolí sobre el botó de "SABiDi". Seleccineu "Afegeix als preferits" i seleccioneu crear-la dins de la "Barra de Preferits".

Un cop haguem fet els passos 2) o 3), segons el navegador que utilitzem, ens apareixerà a la barra de "preferits" del nostre navegador, el botó de "SABiDi - Biblioteca Digital"

Accés al servei

Un cop instal.lat el botó de SABiDi, quan ens trobem en un Recurs Electrònic (bases de dades, revista, etc..), i se'ns indiqui que no som usuaris URV, li haurem de donar al botó de SABiDi.

Exemple:

1) Suposem que tenim la web de ScienceDirect guardada en el nostre navegador. Obrim navegador, i anem a la web del Recurs.

2) Un cop al Recurs, li donem al botó de "SABiDi - Biblioteca Digital",

i ens saltarà a la plana de validació del Servei.

Introduirem les nostres credencials corporatives (les mateixes que per accedir a la Intranet, Campus Virtual, correu electrònic, etc...), i li donarem al botó de "INICIA SESSIÓ"

3) La primera vegada que accediu a la Biblioteca Digital de la URV a través de SABiDi us demanarà que accepteu la Normativa d'accés a la Biblioteca Digital. Quan torneu a accedir a SABiDi, ja no us demanarà més que accepteu la normativa fins al cap d'un any. 

4) Un cop acceptada la Normativa, ens tornarà a la plana del Recurs, però en aquest cas, ja estarem utilitzant el servei de "SABiDi".

Si ens fixem, a l'adreça web, apareix el nom de "sabidi.urv.cat". Aquesta és la prova de que estem navegant en aquest Recurs utilitzant el Servei de SABiDi.