saltar al contingut principal

Personal URV (PAS, PDI i PAS-FURV)

Accés Serveis Digitals de la Universitat

Per tal de poder accedir a tots els teus aplicatius informàtics centrals. (Intranet, Correu Electrònic, Campus Virtual, Expedient Acadèmic, Catàleg de la Biblioteca, etc...) heu d'utilitzar el teu NIF/NIE/Passaport i una clau d'accés, que inicialment és la teva data de naixement.

- Codi d'usuari: NIF/NIE/Passaport (Veure format)
- Clau d'accés: La teva data de naixement en format dd-MMM-aa.
    Exemple: 02-MAI-78. El mes MMM pot ser (GEN, FEB, MAR, ABR, MAI, JUN, JUL, AGO, SET, OCT, NOV, DES)

Us recomanem el canvi d'aquesta clau d'accés mitjançant l'aplicatiu de Gestió d'Identitat, que podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç que es troba a la plana inicial de la Intranet, o directament mitjançant la url:
https://oim.urv.cat

Vull canviar la meva clau d'accés

Tots els Serveis Digitals de la Universitat validen amb el mateix codi d'usuari i clau d'accés.
Podeu canviar la vostra clau d'accés actual mitjançant l'aplicatiu de Gestió d'Identitat, que podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç que es troba a la plana inicial de la Intranet, o directament mitjançant la url:
https://oim.urv.cat

No recordo la meva clau d'accés

•  Podeu utilitzar el procediment de restabliment de clau d'accés utilitzant el carnet Universitari (el nou carnet del Banco Santander) o mitjançant un correu electrònic de recuperació (prèviament informat).

Ajuda
Si no trobeu resposta a la vostra consulta, si us plau us demanem que utilitzeu el C.A.U (Centre d'atenció als usuaris) per tal de resoldre la vostre incidència.
Com es fa servir?
- Via Intranet de la URV:( Accés Intranet URV ) secció manteniment, seleccionant l'opció CAU.
- Via e-mail: cau@urv.cat
- Via telèfon: 900 808 940

Horari d'atenció
- L'usuari serà atès des de les 8:00 a les 14:30 i de les 15:30 a 19:30 els laborables i de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 els no laborables excepte l'agost.